Ensimmäinen hyvin nukuttu yö takana! Unta olisi riittänyt loputtomiin, mutta yhdeksän aikaan piti jo nousta. Vähän hedelmiä ja leipää aamupalaksi ja eikun menoksi.

Menimme Marieken kyydillä MTI:n keskukselle, jossa oli yhteinen Raamattutunti. Perjantaisin paikalliset työntekijät ja ulkomaan lähetit syövät yhdessä lounasta jonka eräs paikallisista kokkaa. Tänään hän kokkasi lounaaksi ananas-tomaatti-sipuli -maustekalaa ja kasviksia mausteöljyssä riisin kera. Hyvää oli.

Iltapäivästä käytiin ostamassa paikalliset liittymät puhelimiin ja kypärät molemmille, että päästään myös mototaksien kyytiin. Saara tulee myös työssään liikkumaan paljon mopolla (tosin, paikalliset saa hoitaa ajamisen), joten kypärä oli järkevä ostaa eikä maksanut paljoa. (13 $ /kypärä). Käytiin katsomassa myös tulevaa kotiamme, joka vaikutti oikein kivalta. Ainakaan vielä ei nähty yhtään liikkuvaa otusta ja asunto oli oikein siistin oloinen. Asunto on kalustettu (sieltä löytyy mm. kolme jääkaappia:), vuokraamme sitä kahdelta lähetystyöntekijältä jotka ovat nyt kolme kuukautta Doulos -lähetyslaivalla. Saamme siis käyttää heidän kippojaan ja lakanoitaan. Vuokra on vain 130$ kuussa + sähköt (50 -100$). Päästään muuttamaan ensi maanantaina.

(yömarkkinat)

Iltapäivästä tutustuttiin MTI:n vetämiin projekteihin täällä ja illaksi mentiin vielä yömarkkinoille Marjonneken kanssa toiselle puolelle kaupunkia. Markkinoilta löytyy vaatteita, kelloja ja koruja länsimaalaisittain katsottunu kohtuu huokeaan hintaan. Kojut ovat täynnä melkein aitoja merkkituotteita, siellä on lacostet sun muut calvin kleinit vieri vierekkäin ja esim. paidat, farkut ja rannekellot lähtevät mukaan muutamalla dollarilla. Tuodaan siis rinkallinen tuliaisia ;)

Markkinoilta löytyi myös iso alue, johon oli levitetty paljon mattoja vierekkäin. Ympärillä on kojuja, joista ihmiset käyvät tilaamassa haluamaansa ruokaa (öljyssä paistettua riisiä/ nuudeleita, erilaisia mereneläviä, uppopaistettuja ruokia, vihanneksia yms.) ja menevät istumaan matoille, jonne ruoat tuodaan. Oli erittäin herkullista, Jarmosta alkaa tulla aasialaisen ruoan ystävä. (Kauhulla ensimmäistä vatsatautia odottaen)..

Tultiin takas ja kello on taas kohta kymmenen ja aika mennä nukkumaan. Aamulla puol ysi lähtö slummiin viettämään viikonloppua. Kirjoitellaan taas alkuviikosta.