Aamulla herätys soi 06.15, vaikka jo viiden jälkeen naapurustosta alkoi kuulua heräilyn merkkejä. Meidän molempien oli tarkoitus lähteä MTI:lle tänään, mutta Jarmo oli aamulla niin kipeä, että ei jaksanut lähteä. Jarmo huilaakin todennäköisesti koko loppuviikon. Oksentelu on loppunut, mutta Jarmolla on ollut vatasakramppeja ja kuumetta. Saara sitten onkin ollut huolesta kipeänä, vaikka Jarmo on onneksi jo paranemaan päin. Onneksi otettiin iso kasa lääkkeitä Suomesta mukaan.:) Saaran tauti alkaa mennä jo ohi, vaikkei vieläkään ole oikein ruokahalua, pakkosyömistä ollaan siis harrastettu nyt molemmat.

"Aamupäiväksi menin siis yksinään MTI:lle. Keskiviikkoaamuisin keskukselle tulee kaksi tyttöä terapiaan ja sain osallistua heidän keskusteluihinsa. Tytöt olivat 13 -vuotiaita, hyväksikäytettyjä, todella suloisia lapsia. En ymmärtänyt keskusteluista mitään, mutta kun jälkeenpäin juttelin sosiaalityöntekijän, Mom:in kanssa heidän tilanteestaan, olin ihan järkyttynyt ja ymmälläni mitä he ovat joutuneet kokemaan. Momilla oli myös vaikeaa ja sanoi, että oli pidätellyt itkua koko keskustelun ajan. Tytöt olivat puhuneet avoimesti tapahtumistaan kotona ja ahdistuksestaan nyt. Minun kävi sääliksi, ei vain tyttöjä, vaan myös tätä työntekijää, joka tekee työtään ilman koulutusta ja tuntuu olevan siitä melko uupunut. Onneksi molemmat tytöt on saatu pois kotoa ja hyväksikäyttäjät vankilaan. Kyllä täällä onneksi jossain määrin laki toimii. Mom toivoo, että voisimme yhdessä suunnitella tyttöjen tulevia terapiaistuntoja ja että voisin antaa hänelle palautetta menneistä istunnoista. Saa nähdä mihin asti minun osaaminen riittää..

Tulin kotiin Jarmon seuraksi jo yhdentoista aikaan ja tein siis lyhyemmän päivän MTI:lla. Ovat onneksi todella ymmärtäväisiä ja ollaan saatu levätä nyt kun ollaan oltu kipeitä."

Päivä on mennyt makoillessa ja äsken käytiin hankkimassa oma nettitikku niin voidaan päivitellä kotoa käsin. Kuvia ei ole tällä kertaa lisätä. Napsitaan taas niitä kun voimaannutaan:)