Täällä pääsiäinen ei kovinkaan poikennut muista päivistä. Perjantai oltiin vapaalla töistä, mutta huomenna jo jatkuu arki. Pääsiäisen kunniaksi tehtiin Tarun innoittamana nakkeja ja perunamuusia (Taru ja Ilmari oli Thaimaassa tehneet sitä viime viikolla) ja kylläpä maistui hyvältä. Kaupasta löydettiin myös Mars-patukat ja niin saatiin vähän suklaatakin pääsiäiseen.

Viikonloppu ollaan otettu ihan rauhallisesti. Perjantaina käveltiin Russian Marketille (yhteen suuntaan 5km), katseltiin vähän tuliasia ja sit takaisin. Oli aika rankka reissu, kun oltiin vielä liikkeellä kuumimpaan aikaan. Mutta välillä on hyvä vähän urheilla. Paikalliset katsoivat meitä aika kieroon eikä millään meinanneet ymmärtää, ettemme tarvitse Tuk Tukia tai Motoa. Täällä ihmiset eivät kävele juurikaan vaan lyhyetkin matkat mennään motolla jos mahdollista, täällä ei sillä tavalla suosita hyötyliikuntaa.. Iltaisin kun vähän viilenee, ihmiset menevät kuitenkin puistoihin "aerobikkaamaan" (mikä on muuten aika huvittava näky:) ja lenkkeilemään.

Viime yönä täällä oli kova ukkosmyrsky. Tunnin ajan salamoi ja rytisi taukoamatta. Täällä ukkoset ovat astetta rajumpia kuin Suomessa. En usko, että ollaan koskaan nähty niin paljon salamointia kuin viime yönä. Hassua on se, että säätiedotukset on luvanneet joka päivälle sateita, mutta totuus on kuitenkin se, että päivät on kuumia ja öisin ukkostelee ehkä kerran/pari viikossa. Päivällä on satanut vain kerran. Ilma täällä on kuitenkin kostea, hiki valuu saman tien kun ulos astuu.

Tänään siivoiltiin ja laitetiin kotia kuntoon vieraita varten. Ystävämme Minna ja Aleksi tulevat tänne meidän seuraksi (ja ehkä vähän lomailemaankin:) ensi tiistaina. Torstaina lähdetään yhdessä sitten käymään Siem Reapissa ja Ankorin temppeleillä..Vajaan viikon reissu olisi tarkoitus tehdä ja sitten palata vielä muutamaksi viikkoa töihin.