Alkuviikko on sujunut töiden parissa. Tänään Saaralla on vähän flunssaa, joten jäimme molemmat kotiin katselemaan leffoja ja olemaan vaan. Saaralla olisi ollut tänään koulutusseminaari toisessa organisaatiossa, mutta Saara ajatteli että on fiksuinta jäädä sairastamaan kotiin, ettei tauti mene pahemmaksi (Kipeänä olo ei muutenkaan ole kivaa ja täällä se on vielä vähemmän kivaa..). 

Nyt viikonloppuna on kuninkaan syntymäpäivä(t), niitä juhlitaankin viisi päivää, eli meillä on vapaata perjantai, maanantai ja tiistai.. On aikaa ostaa ne vihoviimeiset tuliaiset ja kierrellä Phnom Penhiä paikoissa, joissa ei ole vielä käyty. Ei ole nimittäin enää kovin montaa viikkoa jäljellä tätäkään seikkailua! Ensi viikon lauantaina (21.5.) lähdetään todennäköisesti Minnan ja Aleksin kanssa Ratanakiriin pohjoiseen noin viikoksi ja sieltä kun tulemme, lähdemme kahdestaan etelään Sihanoukvilleen vajaan viikon rantalomalle. Sitten onkin enää yksi viikonloppu Phnom Penhissä ja lento Suomeen. Thaimaaseen emme mene, koska lennot ovat liian kalliit ja Saaran siskon Tarun perhe on siirtynyt jo pohjois- Thaimaaseen..

MM- lätkä kisahuumassa on oltu täällä Kambodzassakin. Jarmo viritteli toissa iltana netistä näkymään Suomi- Venäjä pelin (joka siis loppui puoliltaöin meidän aikaa, joten seuraavana päivänä oli väsynyt mies töissä.). Pikkuisen vain pätki katsottaessa tällä prepaid mokkulalla, mutta se ei haitannut yhtään! :)

Tämmöistä täällä.