(Puolen tunnin sateen jäljiltä)

Loppuviikko ja viikonloppu on mennyt parannellessa. Saaralla on vielä vähän flunssaa ja ääni paineessa, mutta ei enää niin heikko olo. Sadekausi alkaa täällä tehdä tulojaan ja jo kahtena päivänä peräkkäin ollaan kastuttu läpimäräksi kun on satuttu olemaan pyöräilemässsä kun sade on ylättänyt. Mutta oikeastaan se on ollut ihanan virkistävää eikä yhtään haitannut. Kamera tosin taisi mennä rikki, kun ei sitä täysin saatu suojeltua kosteudelta. Onneksi on toinen kamera vielä mukana. Yhden rankan kuuron jälkeen tiet lainehtivat vettä ja näyttää siltä kuin olisi satanut pidempäänkin. Viemärit eivät oikein vedä kaikkea vettä ja siksi se kertyy suuriksi lätäköiksi tien varsiin, mitkä aurinko tosin kuivaa melko nopeaan. Paikalliset ovat alkaneet kaivamaan ojia kotiensa eteen ettei sadevesi nousisi sisälle.. Yhtenä päivänä mekin saatiin jo vähän vettä sisälle sivuoven alta kun talon nurkalla oleva viemäri oli tukossa.

(Jarmo onkimassa mangoja naapurin kanssa)

Sähkökatkoja on myös tiheään, en tiedä johtuuko se sateesta vai jostain muusta. Tänään katkos kesti neljä tuntia ja pari edellistä iltaa ollaan saatu nököttää pimeässä talossa ja odottaa sähköjen palautumista.

(Pyöräretki Tied Gun -monumentille, noin 6km:n päässä meiltä)

Torstai-perjantain välisenä yönä herättiin yhdeltä yöllä katsomaan Suomi-Venäjä ottelua suorana netistä (Saarakin reippaana nousi katsomaan) ja tänä yönä olisi sama edessä. Pitäähän se todistaa kun Suomi voittaa MM-kultaa ;) Sitten loppuu jääkiekko..

Huominen ja tiistai olisi vielä vapaata, katsotaan josko sitä jo jaksaisi muutakin kuin leffoja katsella..

(Laala sai Hammolta kukkia, jotka ovat täällä muuten tosi halpoja:)